وبلاگ فان و سرگرمی

صفحه اصلی عناوین مطالب نسخه موبایل تماس با من

روشهای پیشگیری از پوسیدگی دندان


روشهای پیشگیری از پوسیدگی دندان

دکتر شاداب صفرزاده خسروشاهی در گفت‌وگو با تسنیم، درباره راهکارهای پیشگیری از پوسیدگی دندان اظهار داشت: از دیرباز جایگاه دندانپزشکی در زندگی انسان نه‌تنها محدود به رفع درد و ناراحتی سیستم جونده نبوده، بلکه از سالهای نخستین حیات بشر، علم دندان، عملکرد، تناسب و زیبایی را با سلامت فردی همراه ساخته و علاوه بر آن در زندگی مدرن، پیشگیری و ممانعت از پوسیدگی و نهایتاً از دست رفتن دندان، اهمیتی دوچندان به علم دندانپزشکی بخشیده است، به‌نحوی که شاید تأکید انسان مدرن امروز، بیشتر بر حفظ و نگهداری سالم دندان، ضمن توجه به زیبایی است تا صرفاً درمان دندانها.

وی ادامه داد: دانش پیشگیری در حال حاضر متمرکز بر بررسی اولیه عواملی است که می‌توانند در بروز پوسیدگی نقش داشته باشند. این عوامل شامل: باکتری‌های موجود در پلاک، مصرف کربوهیدرات قابل تخمیر، ترکیبات بزاق و روش‌های بهداشت دهان و بیماری‌های سیستمیک بیمار است.

صفرزاده خسروشاهی گفت: توصیه به استفاده از مواد پیشگیری از پوسیدگی، با توجه به سابقه بیمار و اینکه وی با توجه به فعالیت پوسیدگی در کدام دسته از بیماران قرار می‌گیرد، انجام می‌شود. همچنین مواد پیشگیری به دو دسته کلی از نظر نحوه کاربرد طبقه‌بندی می‌شوند: مواد قابل استفاده توسط خود بیمار و موادی که توسط دندانپزشک تجویز و استعمال می‌شوند.

دو بار مسواک‌زدن حتماً انجام شود

این متخصص ترمیمی دندانپزشکی تصریح کرد: روش‌هایی که توسط خود بیمار انجام می‌شوند شامل استفاده از محصولات حاوی فلوراید، قندهای ضدپوسیدگی و کنترل رژیم غذایی پوسیدگی‌زا بوده و روش‌هایی که پزشک در مطب برای بیمار انجام می‌دهد، استفاده از انواع وارنیش، ژل و سیلنت‌ها را شامل می‌شود. همچنین دو بار مسواک زدن با خمیر دندان حاوی فلوراید، متداول‌ترین و آسان‌ترین روش کنترل پوسیدگی خانگی است.

صفرزاده خسروشاهی گفت: نخ دندان برای افراد با فضاهای بین دندانی بسته و مسواک‌های اینترپروگزیمال برای بیماران پریودنتال تجویز می‌شوند. همچنین خمیردندان‌های آنتی‌میکروبیال حاوی آمین یا یون قلع مانند آمین فلوراید یا استانوس فلوراید نیز در ممانعت از تجمع باکتریال مفید هستند. علاوه بر این در بیماران با ریسک بالای پوسیدگی، استفاده از خمیردندان حاوی تری‌کلوزان به‌علت ممانعت از متابولیسم باکتریال مفید است.

افراد با پوسیدگی بالای دندانی، خمیردندان‌های حاوی ۵۰۰۰ppm استفاده کنند

این متخصص ترمیمی دندانپزشکی افزود: مقدار فلوراید در خمیردندان، وابسته به ریسک پوسیدگی در بیمار است. در بیماران با ریسک پایین، استفاده از خمیردندان حاوی ۱۱۰۰ppm کافی است اما در بیماران با ریسک بالای پوسیدگی، نیاز به ۵۰۰۰ppm است. متداول‌ترین نوع ژل خانگی، سدیم فلوراید ۱/۱ درصد که در بیماران بزرگسال با ریسک بالا و کودکان بالای ۶ سال تجویز می‌شود. دهان‌شویه‌ های سدیم فلوراید نیز با درصدهای ۰۵/۰ و ۲/۰ موجود هستند که بسته به ریسک پوسیدگی افراد به‌صورت روزانه یا هفتگی استفاده می‌شوند.

صفرزاده خسروشاهی بیان داشت: همچنین محصولات حاوی قندهای ضدپوسیدگی زایلیتول مانند آدامس که بر اساس عدم‌توانایی متابولیزاسیون توسط باکتری، از پوسیدگی ممانعت می‌کنند، یعنی ۲ عدد با هم و هر بار به‌مدت حداقل ۵ دقیقه و سه بار در روز، ترجیحاً پس از هر وعده غذایی توصیه می‌شوند. همچنین سایر مواد حاوی زایلیتول نیز مانند آب‌نبات و شربت‌ها نیز در دسترس هستند.

این متخصص ترمیمی دندانپزشکی گفت: همچنین دهان‌شویه‌ها و خمیرهای حاوی کلسیم یا مواد مشابه ساختار دندان نیز به‌صورت خانگی و توسط بیمار قابل استفاده هستند. موادی همچون نانوهیدروکسی آپاتایت، تری‌کلسیم فسفات و آمورفوس کلسیم فسفات در ساختار خمیردندانها یا به‌شکل خمیرهای تقویت کننده ساختار دندان به‌کار می‌روند.

صفرزاده خسروشاهی ادامه داد: به‌دنبال مصرف محصولات حاوی آمورفوس کلسیم فسفات، نمک‌های کلسیم و فسفات با بزاق آمیخته شده و پس از تجزیه، یون‌های کلسیم و فسفات آزاد می‌کنند و سپس فرم کریستالین پایدار آنها، هیدروکسی آپاتایت و فلوئورو آپاتیت روی دندان شکل می‌گیرند که ساختارهای پایه‌ای و مستحکم دندان بوده و باعث تقویت آن می‌شوند.

تأثیر رژیم غذایی در پیشگیری از پوسیدگی دندانی

وی گفت: علاوه بر مراقبت‌ها و بهداشت دهان، کنترل رژیم غذایی توسط بیمار نیز به پیشگیری از پوسیدگی کمک می‌کند. ارتباط بین میان‌وعده‌ها و بروز پوسیدگی ثابت شده است. مصرف میان‌وعده‌های شیرین مشخصاً ریسک پوسیدگی را بالا می‌برد. بهترین توصیه به بیماران، جایگزین کردن میان‌وعده‌های شیرین با تنقلات غیرقندی و کم‌چرب مانند سبزیجات، میوه‌های تازه و غلات کامل است.

این متخصص ترمیمی دندانپزشکی با بیان اینکه اما در بیماران نیازمند توجهات بیشتر یا افراد ناتوان، کاربرد مواد پیشگیری توسط دندانپزشک، مفیدتر است، تصریح کرد: روش‌های حرفه‌ای که توسط دندانپزشک انجام می‌شوند شامل کاربرد ژل فلوراید ۲۳/۱ APF یا NaF دو درصد به‌مدت ۴ دقیقه دو تا چهار بار در سال و وارنیش فلوراید در نواحی مستعد پوسیدگی دو تا چهار بار در سال است.

روش جدید پیشگیری از پوسیدگی دندانی در ایران

صفرزاده خسروشاهی گفت: نهایتاً در صورتی که همه شرایط برای روش‌های محافظه‌کارانه فراهم باشد، می‌توان نواحی مستعد پوسیدگی در سطح جونده دندان را با مواد مخصوص سیلنت‌تراپی مسدود کرد، این مواد پوشاننده می‌تواند شامل کامپوزیت،گلاس آینومر یا مواد مخصوص سیلنت‌تراپی باشد. همچنین اخیراً استفاده از رزین‌های با ویسکوزیته کم جهت نفوذ به خلل و فرج مینا که نشانه آغاز پوسیدگی است، به‌عنوان روش پیشگیری مفیدی برای ممانعت از تشکیل پوسیدگی مورد تأیید قرار گرفته و به‌عنوان روشی موفق در نظر گرفته می‌شود که می‌توان آن را جایگزین بسیاری از روش‌های درمانی تهاجمی کرد.

این متخصص ترمیمی دندانپزشکی خاطرنشان کرد: در نهایت، شرایط بیمار از لحاظ سلامت، مراقبت دهانی و وضعیت اجتماعی اقتصادی به‌عنوان عناصر کلیدی در تعیین روش‌های پیشگیری و مراقبت در نظر گرفته شده و بهترین راهکار برای وی تجویز می‌شود.

روشهای پیشگیری از پوسیدگی دندان



موضوعات: پزشکی و سلامتی,
برچسب ها: روشهای پیشگیری از پوسیدگی دندان ,
[ بازدید : 126 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما :
]
[ پنجشنبه 15 تير 1396 ] [ 18:01 ] [ امیر ] [ ]

طرز تهیه ترکیب خانگی قوی تر از آنتی بیوتیک


طرز تهیه ترکیب خانگی قوی تر از آنتی بیوتیک در این مطلب ترکیبی طبیعی و خانگی را به شما معرفی می کنیم که ۱۰برابر از آنتی‌بیوتیک قوی‌تر است. در بعضی از افراد دستگاه ایمنی بدن شاید در مقابل برخی تهدیدات ضعیف عمل کند که در نتیجه فرد بیمار می شود. آنتی‌بیوتیک‌ها هرچند از گزینه‌های مناسب است اما مصرف آن ها می‌تواند آثار جانبی برای بدن داشته باشد. علاوه بر آن، برخی از ویروس‌ها در برابر آنتی‌بیوتیک‌ها مقاوم است و در بدن باقی می‌ماند؛ حال اگر گزینه‌ طبیعی در اختیار داشته باشیم که علاوه بر نداشتن آثار جانبی، بتواند تمام ویروس‌ها را از بین ببرد، باید از آن استفاده کرد. از سوی دیگر، شکی نیست که درمان طبیعی همیشه گزینه بهتری نسبت به مواد شیمیایی است زیرا اثر جانبی خاصی ندارد؛ گزینه‌های طبیعی علاوه بر تقویت دستگاه ایمنی بدن می‌تواند سلامت را به شما بازگرداند . به همین دلیل قصد داریم ترکیبی طبیعی را به شما معرفی کنیم که ۱۰ برابر از آنتی‌بیوتیک قوی‌تر است و به‌نوعی معجزه می کند؛ این ترکیب در برابر آسم، سرفه مداوم، گلودرد، عفونت اندام تنفسی، برونشیت مزمن و مشکلات تنفسی، بسیار مؤثر عمل می‌کند؛ در این ترکیب ۳ ماده وجود دارد که همه شما به‌احتمال فراوان آنها را در خانه خود دارید. مواد مورد نیاز: نصف فنجان عسل طبیعی یک‌چهارم فنجان سرکه سیب طبیعی ۵حبه سیر نصف فنجان آب طرز تهیه پنی‌سیلین طبیعی: ابتدا سیرها را خرد کنید، سپس تمام مواد را داخل یک ظرف بریزید و آنها را ترکیب کنید؛ اجازه دهید تا ترکیب ۴۸ ساعت بماند تا همگن شود، بعد ترکیب را از صافی بگذرانید تا فقط آب مواد باقی بماند و آن را در جای تاریک و خنک نگه‌داری کنید (مثل یخچال) و میل کنید.عسل طبیعی سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنزیم‌هاست و به‌خوبی با رادیکال‌های آزاد مبارزه می کند.سرکه سیب طبیعی نیز خواص ضدویروسی و آنتی‌باکتریایی دارد بنابراین به کمک دستگاه ایمنی بدن می‌آید؛ سیر نیز که از دوران گذشته همواره به‌عنوان یک دارو شناخته می شود، می‌تواند بدن را در برابر انواع بیماری‌ها و مشکلات تنفسی بیمه کند.سیر همچون سرکه سیب و عسل، خواص ضدباکتریایی قوی دارد؛ علاوه بر این موارد، مانع جهش یافتن ویروس‌ها می‌شود که این مسئله در بدن بسیار حائز اهمیت است؛ ترکیب این مواد با یکدیگر می‌تواند از جنبه های مختلف به دستگاه ایمنی بدن کمک کند.

طرز تهیه ترکیب خانگی قوی تر از آنتی بیوتیک



موضوعات: پزشکی و سلامتی,
برچسب ها: طرز تهیه ترکیب خانگی قوی تر از آنتی بیوتیک ,
[ بازدید : 123 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما :
]
[ پنجشنبه 15 تير 1396 ] [ 13:15 ] [ امیر ] [ ]

۱۰ حرکت یوگا برای کسانی که زیاد پشت کامپیوتر می نشینند


۱۰ حرکت یوگا برای کسانی که زیاد پشت کامپیوتر می نشینند

برای گیک‌هایی که بیشتر زمان خود را پشت کامپیوتر صرف می‌کنند، مهم‌تر از همه‌ آموختن صحیح نشستن است. اگر شما هم هر روز چندین ساعت از وقت خود را پشت میز و در مقابل کامپیوتر می‌گذرانید (و چاره‌ای جز این ندارید چون یک نفر محکم شما را به آن چسپانده است!) باید بدانید که نشستن مداوم پشت میز سلامتی شما را به خطر می‌اندازد. این خطرات به هیچ وجه شوخی بردار نیست و برای حفظ سلامتی خود حتماً باید چندین نکته را رعایت کنید.

تحقیقات اخیر حاکی از آن است که نشستن مثل سیگار کشیدن به یکی از عادات بد نسل جدید تبدیل شده است. کم‌تحرکی باعث کاهش طول عمر و بروز بیماری‌های مزمنی مثل دیابت در نسل امروز می‌شود. زیرا نشستن بیش از یک ساعت پشت مانیتور باعث بروز درد در نواحی گردن و شانه و کمر و به دنبال آن برجستگی‌هایی در جلو و پشت گردن افراد می‌شود.

ویدا بایلکوس (Vyda Bielkus) استاد یوگا می‌گوید :

بسیاری از واکنش‌های فیزیکی منفی بدن در اثر کمبود تحرک ایجاد می‌شود. از طرفی هشت ساعت نشستن در روز و سپس مواجهه با تلفن‌های هوشمند باعث ایجاد مشکل در ستون فقرات شما می‌شود.

یوگا می‌تواند به عنوان پادزهری برای درمان بیماری‌های ناشی از نشستن‌های طولانی مدت باشد. از طرفی نیز این ورزش به آرام کردن ذهن و ایجاد آرامش کمک بسیاری می کند.

در ادامه به بررسی ۱۲ حرکت یوگا که باعث خنثی شدن اثرات ناشی از روزهای کاری طولانی می‌شود می‌پردازیم.

۱) رو به پایین – ژست سگ

پس از اتمام یک روز کاری طولانی حتماً حرکت کششی انجام دهید. برای این منظور پاهای خود را به عرض شانه باز کنید و کف پاهای خود را کاملاً بر روی زمین قرار دهید. کف دستان‌تان را به شکل کشیده بر روی زمین قرار دهید و بدن خود را به سمت جلو هدایت کنید. گردن‌تان را هم کاملا راحت و صاف نگه دارید. باید دقت داشته باشید بدنتان دقیقاً به شکل V برعکس قرار گیرد. این حرکت کششی را به مدت ۳۰ الی ۶۰ ثانیه انجام دهید.

این حرکت به تقویت عضلات بدن کمک می‌کند. شانه‌ها را شل می‌کند و درد و تنش موجود در شانه‌ها را از بین می‌برد. از طرفی نیز باعث می‌شود جریان خون بیشتری به مغزتان برسد. انجام حرکات کششی برای پاهای شما بسیار ضروری است زیرا وقتی در طول روز هیچ حرکتی ندارند پاهای شما غیرفعال است و این غیر فعال بودن پاها واقعاً برای بدن مضر است.

به یاد داشته باشید انجام حرکات کششی دست برای تقویت مچ و رفع خستگی ناشی از تایپ کردن بسیار مفید است.

۲) کوه

پس از یک روز طولانی برای رفع خستگی سر پا بایستید و بدن خود را کاملاً به حالت کشیده درآورید دو دست خود را به هم قلاب کنید و یا هم راستا با هم بگیرید و همان طور که راست ایستاده‌اید قسمت بالای بدن‌تان را به سمت کمرتان بکشید این کار باعث رفع خستگی گردن و پشت‌تان می‌شود و از طرفی عضلات قفسه‌ی سینه شما هم بازتر می‌شود.

۳) ماهی

ژست ماهی برای کاهش تنش بسیار عالی است و باعث درمان خستگی و کاهش اضطراب می‌شود. برای انجام این حرکت یوگا به فرم نشستن قرار گیرید و دستان‌تان را زیر باسن خود قرار دهید. تعادل خود را به کمک ساعد خود نگه دارید قفسه سینه‌ی خود را بالاتر از شانه‌های خود ببرید و سر خود را به سمت عقب رها کنید. نفس عمیق بکشید و برای ۱۵ الی ۳۰ ثانیه این حرکت را تکرار کنید. انجام این حرکت درد گردن و گلو و سر شما را کاهش می‌دهد و کشش قفسه‌ی سینه نیز باعث باز شدن ریه‌ها می‌شود.

۴) رو به جلو ایستادن

خم شدن به جلو احساس آرام‌بخشی را برای ما فراهم می‌کند. خمیدگی رو جلو به شکل ایستاده می‌تواند یک کشش شانه ای عمیق ایجاد کند. برای انجام این حرکت پاهای خود را به عرض شانه باز کنید و یا در کنار هم قرار دهید سپس از حالت ایستاده به سمت پایین خم شوید ولی مراقب باشید زانوهایتان خم نشوند. دست‌هایتان را روی زمین قرار دهید و با حرکات کششی سر خود را به سمت زانوهایتان حرکت دهید. این حرکت کششی با وارونه کردن بدن باعث می‌شود خون به مغز راحت‌تر برسد. این حرکت برای کشش پاها نیز بسیار موثر است.

۵) ژست گربه یا گاو

مانند گربه چهار دست و پا قرار بگیرید اما نگذارید آرنج‌هایتان خم شوند. قفسه‌ی سینه و پشت خود را مثل گربه‌ای که حالت دفاعی به خود گرفته است به صورت منحنی‌وار کنید . ایجاد این قوس یا منحنی باعث ایجاد تمرکز در تنفس می‌شود و درد ستون فقرات را کاهش می‌دهد و عضلات پشت گردن را نیز تقویت می‌کند. از طرفی نیز می‌تواند به عنوان یک مسکن برای سردرد تلقی شود.

۶) Bound Angle Pose

این حرکت برای درمان سیاتیک بسیارموثر است. البته بیشتر برای دردهای سیاتیکی‌ای می‌تواند مفید باشد که در اثر نشستن‌های طولانی مدت اتفاق می‌افتند.

کاملاً صاف بنشینید به صورتی که پشت‌تان اصلاً خم نشود. کف پاهایتان را به هم بچسبانید. زانوهایتان را باز کنید و دست خود را روی پاهایتان بگذارید. زانوهایتان را کمی بالاتر بیاورید تا سنگینی وزن‌تان دقیقاً بر روی باسن شما باشد.

درد عصب سیاتیک از ناحیه‌ی کمر آغاز شده و به سمت پایین تیر می‌کشد و باعث ایجاد درد در هر دو پا می‌شود. درد عصب سیاتیک در اثر نشستن‌های طولانی مدت و یا رفت‌وآمدهای مکرر اتفاق می‌افتد.

۷) کشش گردن به شکل آهسته

برای مقابله با درد گردن ناشی از خیره شدن به صفحه کلید و یا تلفن همراه انجام این حرکت می‌تواند بسیار موثر باشد. برای انجام این حرکت ابتدا چهار زانو بنشینید. اصلاً نباید پشت شما خم شود سر خود را به سمت راست تکیه دهید. کف دست چپ خود را کاملاً بر روی زمین قرار دهید تا در گردن خود احساس کشش داشته باشید. دست راست خود را بر روی بخش چپ سر خود قرار دهید و فشار دهید و نفس عمیق بکشید. چند بار و به مدت چندین ثانیه این عمل را تکرار کنید. این عمل را در حالت ایستاده هم می‌توانید انجام دهید و در نظر داشته باشید که انجام این حرکت می‌تواند کمک بسیاری به عضلات گردن شما بکند.

۸) کبرا

این ژست برای همه قابل انجام است و باعث باز شدن ستون فقرات می‌شود و قوز ایجاد شده بر اثر نشستن‌های طولانی را از بین می‌برد.

برای انجام این حرکت بر روی شکم خود دراز بکشید. دست‌هایتان را کنار سینه‌ی خود قرار دهید. آرنج خود را به سمت پهلوی خود بکشید و با فشار وارد کردن با کف دست سینه‌ی خود را بالاتر بیاورید فقط دقت کنید که زانوهایتان خم نشود و مهم‌تر از همه این‌که فشاری به زانوهایتان وارد نکنید.

۹) کودک

هدف عمده‌ی کلاس‌های یوگا کمک به تسکین دادن ذهن است. برای انجام این حرکت چهار زانو بنشینید. زانوهایتان را با فاصله‌ی بسیار کمتری از هم قرار دهید. سینه‌ی خود را به زانوهایتان بچسبانید. پیشانی خود را روی زمین قرار دهید و دست‌هایتان را به شکل کشیده به سمت جلو بکشید و کف دست‌هایتان روی زمین قرار دهید. فراموش نکنید که حین انجام این عمل باید نفس عمیق بکشید.

۱۰) تنفس عمیق و صحیح

تنفس عمیق نه تنها پس از یک روز پر تنش می‌تواند بسیار مفید باشد، بلکه تکرار آن در طول روز بسیار اهمیت دارد، زیرا باعث می‌شود تا بدن و ذهن در حالتی متعادل‌تر قرار گیرد و اکسیژن به صورت صحیح به بخش‌های مختلف برسد. برای انجام این حرکت بر روی صندلی و یا زمین بنشینید و چشمان خود را ببندید زبان خود را به شکل او یا پیچشی در آورید و از پشت به لبان خود بچسبانید و از طریق دهان نفس بکشید و از طریق بینی بازدم انجام دهید. صاف نشستن و انجام با تمرکز این حرکت به مدت سه دقیقه احساس شادابی و نشاط را به ارمغان می‌آورد.

۱۰ حرکت یوگا برای کسانی که زیاد پشت کامپیوتر می نشینند



موضوعات: پزشکی و سلامتی,
برچسب ها: ۱۰ حرکت یوگا برای کسانی که زیاد پشت کامپیوتر می نشینند ,
[ بازدید : 128 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما :
]
[ پنجشنبه 15 تير 1396 ] [ 13:08 ] [ امیر ] [ ]

۱۵ خاصیت بی نظیر دانه کنجد


۱۵ خاصیت بی نظیر دانه کنجد

دانه کنجد اگرچه به نظر ریز و کوچک می رسد اما مزایای زیادی برای سلامتی شما دارد. این دانه های کوچک در دوران باستان به خاطر مزایایی که داشتند همانند طلا با ارزش بودند. در این مقاله قصد داریم چند مورد از خواص دانه کنجد را با هم مرور کنیم. پس همراه ما باشید.

دانه کنجد سرشار از پروتئین است:

دانه های کنجد سرشار از پروتئین با کیفیت هستند. پروتئین ۲۰ درصد از دانه کنجد را تشکیل می دهد. به ازای هر اونس از دانه کنجد، ۴.۷ گرم پروتئین در آن وجود دارد.

به پیشگیری از دیابت کمک می کند:

دانه های کنجد حاوی منیزیم و سایر مواد مغذی هستند. روغن کنجد می تواند از دیابت پیشگیری کند و قادر است گلوکز پلاسما را در دیابت بسیار حساس بهبود ببخشد.دانه کنجد باعث کاهش فشار خون می شود:

مطالعات انجام شده بر روی دانه کنجد نشان می دهد که روغن کنجد قادر است فشار خون در افراد دیابتی را پایین بیاورد. دانه های کنجد سرشار از منیزیم هستند. منیزیم یک ماده مغذی کلیدی برای کمک به کاهش فشار خون است. ما عادت کردیم از دانه کنجد سفید برای پخت و پز استفاده کنیم اما دانه کنجد سیاه مواد مغذی بیشتری دارد.

سطح کلسترول خون را پایین تر می آورد:

دانه کنجد به سطح کلسترول خون کمک می کند زیرا در برگیرنده فیتوسترول هایی است که تولید کلسترول را مسدود می سازد. دانه کنجد سیاه فیتوسترول بالاتری دارد.

برای هضم و گوارش بسیار خوب است:

محتوای بالای فیبر در دانه کنجد می تواند به هضم و گوارش مواد غذایی کمک کند.

می توان از آن برای داشتن پوستی سالم تر استفاده کرد:

محتوای بالای روی در دانه های کنجد به تولید کلاژن کمک می کند. همانطور که می دانید کلاژن باعث ایجاد الاستیسیته می شود و به ترمیم بافت های آسیب دیده بدن کمک می کند. مصرف منظم روغن کنجد سرطان پوست را کمتر می کند.

باعث افزایش سلامت قلب می شود:

روغن دانه کنجد با پیشگیری از ضایعات آترواسکلروتیک به کمک آنتی اکسیدان و ضد تورم شناخته شده به عنوان سسامول، باعث بهبود سلامت قلب می شود.

از سرطان پیشگیری می کند:

کنجد در برگیرنده ترکیبات ضد سرطانی همچون اسید فیتیک،منیزیم و فیتوسترول هاست. دانه های کنجد بیشتر از سایر دانه ها و آجیل ها فیتوسترول دارند.

به کاهش اضطراب کمک می کند:

دانه های کنجد حاوی مواد معدنی منیزیم و کلسیم هستند که خاصیت کاهندگی استرس را دارند. کنجد همچنین در برگیرنده ویتامین های آرام بخش تیامین و تریپتوفان است که به تولید سروتونین کمک می کند. سروتونین به کاهش درد، بهبود خلق و خو و افزایش خواب عمیق کمک می کند.

کم خونی را کمتر می کند:

دانه های کنجد سیاه سرشار از آهن هستند. این دانه ها برای افرادی که به کم خونی و ضعف مبتلا هستند توصیه می شود.

از آسیب تابش به DNA محافظت می کند:

سسامول در دانه کنجد و روغن کنجد می تواند از اسیبی که توسط تابش بر روی DNA وارد می شود محافظت کند.

آرتریت را تسکین می بخشد:

مس بالایی که در دانه های کنجد وجود دارد از آرتریت پیشگیری کرده و درد آن را تسکین می بخشد. همچنین این دانه ها استخوان ها ، مفاصل و رگ های خونی را قوی تر می سازند.

کبد شما را در برابر الکل محافظت می کند:

دانه کنجد از تاثیرات الکل بر روی کبد می کاهد و به داشتن کبدی با عملکرد سالم کمک می کند.

از ایجاد چین و چروک پیشگیری می کند:

روغن دانه کنجد از اسیب اشعه ماوراءبنفش خورشید جلوگیری می کند و مانع از ایجاد چین و چروک و لک بر روی صورت می گردد.

سلامت استخوان ها را بیشتر می کند:

یک مشت دانه کنجد کلسیم بیشتری نسبت به یک لیوان شیر دارد. محتوای بالای روی در این دانه ها نیز می تواند چگالی مواد معدنی استخوان ها را بیشتر کند.

۱۵ خاصیت بی نظیر دانه کنجد



موضوعات: پزشکی و سلامتی,
برچسب ها: ۱۵ خاصیت بی نظیر دانه کنجد ,
[ بازدید : 130 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما :
]
[ يکشنبه 21 خرداد 1396 ] [ 23:00 ] [ امیر ] [ ]

نقش روغن زیتون در پیشگیری از سرطان


نقش روغن زیتون در پیشگیری از سرطان

تحقیق بر روی «اسید اولئیک»، ماده اولیه روغن زیتون، نشان داده است که این ماده می تواند از عملکرد ژن های مسبب سرطان در سلول ها پیشگیری نماید.

این ماده روغنی به عنوان یک اسید چرب مغذی، موجب تحریک تولید مولکول سلولی می شود که عملکرد آن، پیشگیری از تشکیل پروتئین های عامل سرطان است.

گریسجن میچلوسی، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ادینبرگ بریتانیا، در این مورد می گوید: «یافته های ما بیانگر این مطلب است که اسیداولئیک می تواند از تولید مولکول های متوقف کننده تومور سرطانی در سلول های رشدیافته در محیط آزمایشگاه حمایت کند.»

وی در ادامه می افزاید: «مطالعات بعدی می تواند به تعیین نقش روغن زیتون در سلامت مغز کمک نماید.» در این تحقیق، دانشمندان تاثیر اسیداولئیک را بر یک مولکول سلول موسوم به miR-۷ که در مغز فعال بوده و به توقف تشکیل تومور معروف است، بررسی کردند.

آنها دریافتند اسیداولئیک از تولید miR-۷ که به پیشگیری از تشکیل تومورها کمک می کند، پشتیبانی می نماید.

محققان با آزمایش بر روی عصاره سلول های انسانی و ساول های زنده در آزمایشگاه به این نتایج دست یافتند.

نقش روغن زیتون در پیشگیری از سرطان



موضوعات: پزشکی و سلامتی,
برچسب ها: نقش روغن زیتون در پیشگیری از سرطان ,
[ بازدید : 134 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما :
]
[ يکشنبه 21 خرداد 1396 ] [ 22:57 ] [ امیر ] [ ]

دمنوش هایی برای رهایی از میگرن


دمنوش هایی برای رهایی از میگرن به گیاهان دارویی سال‌های متمادی در فرهنگ ایران و ایرانی نقش داشته و تقریبا بخشی از این گیاهان همواره در آشپزخانه و یا گنج‍ه‌های اکثر ایرانی‌ها وجود داشته و مردم براساس آموزه‌های قدیمی از خواص زیاد آن‌ها استفاده می‌کنند.

دمنوش هایی برای رهایی از میگرن

اما حالا چند سالی می‌شود که برچسب دمنوش به دم کرده و عصاره این گیاهان زده شده و شکل مدرن به خود گرفته است.

دمنوش‌ها همان جوشانده‌های مادربزرگ‌ها که هرکدام برای یک درد یا مرضی خوب هستند، امروز در بسته بندی‌ها و فرم‌های کیسه‌ای یا باز در فروشگاه‌ها عرضه می‌شوند.

صرف نظر از شکل و نامشان، باید گفت: دمنوش‌ها لذت بی مانندی دارند که علاوه بر رفع مشکلات جسمی، روح آدم را تازه می‌کنند. پس برای آشنایی با روش تهیه انواع مختلف آن‌ها با ما همراه باشید. میگرن یکی از بیماری‌هایی است که حتی کمی پیش از شروع، نشانه‌های آن امان فرد مبتلا را می‌برد. راهکارهای متعددی برای کنترل درد ناشی از این بیماری وجود دارد که می توان به مصرف دارو، کمپرس آب سرد و حبس شدن در اتاق تاریک اشاره کرد، اما راهکار بهتری هم برای کنترل این درد آزاردهنده وجود دارد وآن مصرف دمنوش هایی است که در قسمت زیر به طرز تهیه آن‌ها اشاره می‌کنیم. ***دمنوش مرزنجوش مرزنجوش از نظر طب سنتی ایران دارای طبیعتی گرم است. خواص دارویی این گیاه آرام بخش اعصاب و بهترین داروی میگرن کهنه و درمان سردرد‌های تنشی و عصبی و درد شقیقه‌ها و سردرد است. این گیاه هم چنین خلط آور، تب بر، اشت‌ها آور، تقو. یت کننده‌ی عمومی بدن، ضد نفخ و ورم معده، بادشکن، ضد اسهال، ضد سرماخوردگی، معرق، آنتی اکسیدان، ضد التهاب، ضد آرتروز، ضد اسپاسم، ضد تب، ضد آلزایمر و ادرار آور است. طرز تهیه یک مشت کوچک از این گیاه را با دو لیوان آب جوش در کتری ریخته و بگذراید تا با شعله غیر مستقیم دم بکشد. ***دمنوش اسطوخودوس اسطوخودوس یا اسطوقدوس گیاهی چندین ساله است با برگ‌های متقابل، باریک، دراز، سبز رنگ و پوشیده از کرک‌های سفید پنبه‌ای در طبیعت یافت می‌شود که گل‌های آن به رنگ بنفش و به صورت سنبله هستند و قسمت مورد استفاده این گیاه گل‌ها و سرشاخه‌های گل دار آن است. خواص درمانی یک داروی مناسب برای آرامش اعصاب و بی خوابی و درد میگیرن است. اگر فردی در طول روز به تنش‌های فکری، اضطراب یا حتی پیش فعالی مغز دچار می‌شود می‌تواند از این داوری گیاهی استفاده کند. این گیاه تقویت کننده سلول‌های مغزی، افزاینده شیر مادر، کاهنده نفخ و گاز معده و روده، شادی آور، باز کننده انسداد عروقی و ضد بلغم است. طرز تهیه یک قاشق غذاخوری سرشاخه گل دار و یا گل گیاه را در یک قوری به همراه آب در دمای ۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه دم کنید؛ برای این منظور می‌توانید از لیوان‌های مخصوص و ظرف‌های آماده کردن دمنوش استفاده کنید. ممکن است طعم اسطوخودوس را دوست نداشته باشید، اما ابتدا توجه به خواص دارویی آن می‌تواند از طعم تلخ آن بکاهد. ***دمنوش فلوس یا خرنوب هندی فلوس در برخی از نواحی ایران به نام خرنوب هندی و خیار شنبر نیز معروف است که اگردر قسمت طول آن شکافته شود، تیغه‌های متعددی در آن دیده می‌شود. خواص درمانی این گیاه به عنوان ضد صفره، ضد افسردگی، ضد صرع، ضد میگیرن، ضد بواسیر، تقویت کننده اعصاب، تقویت کننده دستگاه تنفسی و پایین آورنده‌ فشار خون استفاده می‌شود. طرز تهیه دو لیوان آب سرد را در قوری می‌ریزیم و بر روی حرارت کمی قرار می‌دهیم تا به جوش آید، اکنون یک قاشق غذاخوری مغز فلوس را به صورت پودر شده به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا به مدت ۳۰ دقیقه در حرارت پایین دم بکشد.

دمنوش هایی برای رهایی از میگرن



موضوعات: پزشکی و سلامتی,
برچسب ها: دمنوش هایی برای رهایی از میگرن ,
[ بازدید : 118 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما :
]
[ دوشنبه 15 خرداد 1396 ] [ 13:01 ] [ امیر ] [ ]

بهترین نوع لبنیات کدام است؟


بهترین نوع لبنیات کدام است؟ دنبال لبنیات مورد نیازتان در قفسه‌های سوپر مارکت می‌گردید و علاوه برشیر گاو، می‌توانید شیر بز را هم پیدا کنید، انتخاب‌های مختلف از انواع سویا و شیرهایی که از مغزها تهیه می‌شوند، برای انتخاب موجود هستند. این محصولات متقاضیان زیادی را به خود اختصاص داده است. از هر ۱۰ خانوار بریتاتیایی ۴ خانوار، نسبت به شیرهای سنتی از انواع ترکیبی به عنوان نوشیدنی داغ، همراه با غلات و یا پخت و پز استفاده می‌کنند. دلایل زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد چرا اغلب مردم مصرف شیر گاو را حذف می‌کنند و به دنبال جایگزین کردن آن با شیرهای ترکیبی دیگر هستند.

یکی از علت‌ها این است که اغلب، شیر گاو را دیر هضم می‌دانیم و معتقدیم که نشانه‌هایی مثل نفخ، گاز معده و اسهال دارد. ممکن است دلیلش سطح پایین آنزیم لاکتاز(آنزیمی که لاکتوز را به گلوکز و گالاکتوز تبدیل می‌کند) باشد که هضم لاکتوز را در لبنیات دشوار می‌کند. افراد دیگر شاید به پروتئین شیر گاو آلرژی دارند یا به لبنیات حساسیت دارند.

حساسیت به شیر یکی از رایج‌ترین حساسیت‌های غذایی در کودکان است، که بر روی ۲ تا ۳ درصد از نوزادان انگلیسی اثر می‌گذارد، نشانه‌هایش با مشکلات پوستی ظاهر می‌شود که به دلیل مشکل در هضم است. بدون چربی، کم چرب یا پرچرب؟

تحقیقات اخیر نشان داده است که شیر بدون چربی ضرورتاً انتخاب سالم تری نیست. بله، چربی و کالری پایینی دارد و نسبت به شیر خالص یا پر چرب کلسیم بالایی دارد. اما برخی از کارشناسان بر این باورند که چربی اشباع شده در لبنیات در مورد سلامت قلب مشکل ایجاد نمی‌کند. در حقیقت با مصرف شیر بدون چربی ممکن است که ما چربی‌های حلال مغذی مثل ویتامین E و A را از دست بدهیم.

شیر کم چرب دارای چربی کمی است، سطح پایینی چربی دارد. اما همینطور سطح پایین‌تری از ویتامین‌های حلال را نسبت به شیر خالص یا پرچرب دارد. بنابراین در صورت مصرف شیر کم چرب اطمینان حاصل کنید که ویتامین‌های لازم را از منابع دیگر از جمله سالاد و سبزیجات با پوشش روغن گیاهی دریافت کنید.

بهترین گزینه برای نوزادان

سازمان سلامت پیشنهاد می‌کند که تا ۶ ماه اول به نوزادان‌تان شیر مادر بدهید. پس از آن می‌توانید در کنار شیر مادر کم کم مصرف غذاهای دیگر را ادامه دهید. در یک سالگی شیر خالص گاو پیشنهاد می‌شود. شیر کم چرب انتخابی برای ۲ سالگی کودکان است و شیر بدون چربی بعد از ۵ سالگی پیشنهاد می‌شود. همیشه با پزشک یا متخصص تغذیه در مورد سوالات‌تان در مورد شیر مادر و یا حساسیت کودک تان نسبت به لبنیات مشورت کنید چون شاید برخی از انواع ترکیبی یا غنی شده مثل شیر سویا ممکن است مناسب نباشند.

مناسب‌ترین گزینه را برای خودتان انتخاب کنید

راهکارهایی که ما در اینجا معرفی می‌کنیم را برای بهترین انتخاب بررسی کنید. چه شیر پاستوریزه انتخاب می‌کنید چه نه، همیشه بخش عمده‌ای از منابع غیر لبنی دیگر که حاوی کلسیم هستند را در رژیم غذایی خود جای دهید. مانند تن سالمون و سارادین، سبزیحات برگ تیره، آجیل‌ها و دانه‌های روغنی شامل بادام و کنجد.

شیر سنتی گاو

یک محصول طبیعی، غنی از پروتئین و منبع کلسیم. شیر ارگانیک حاوی مقدار بیشتری چربی‌های اشباع امگا ۳ است و گاوها نسبتاً کمتر در معرض آنتی بیوتیک و آفت کش‌ها هستند. اغلب مردم شیر همگن یا شیر هموژنیزه را ترجیح می‌دهند در هموژنیزه مولکول‌های چربی می‌شکند و هضم آن را راحت‌تر می‌کند.

مناسب برای: حبوبات، فرنی، آش در مصارف غدایی داغ و محصول طبیعی مغذی.

تست: ملایم و دارای سرشیر و پرخامه

پخت و پز: ایده‌ال برای تهیه سس‌ها و پخت و پز.

بررسی ما: ارزش تغدیه ای شیر گاو در هر ۱۰۰میلی گرم

۶۸ کالری، ۱۲۲ میلی گرم کلسیم، ۴ گرم‌ چربی، ۲.۶ گرم چربی اشباع، ۴.۷ گرم شکر.

شیر گاو بدون لاکتوز

شیر گاوی که از صافی رد شده است تا لاکتوز آن از بین برود و آنزیم لاکتوز که به آن اضافه شده حاوی همان ارزش تغدیه‌ای شیر است.

مناسب برای: کسانی که به لاکتوز حساسیت دارند.

تست: همان شیر گاو.

پخت و پز: کاربرد شیر گاو را دارد.

بررسی: ارزش تغذیه‌ای در ۱۰۰ میلی لیتر شیر بدون لاکتوز:

۵۸ کالری، ۱۳۵ میلی گرم‌ کلسیم،۳.۵ گرم چربی، ۲ گرم چربی اشباع، ۲.۷ گرم شکر.

شیر گاو A2

این شیر تنها حاوی پروتئین A2 است. شیر گاو شامل مقادیری پروتئین، یک گروه از کازئین‌ها است. اگر به حساسیت‌های لاکتوز مبتلا هستید، شیر حاوی A2 را امتحان کنید.

مناسب برای: کسانی که به پروتئین شیر حساس‌اند.

تست: به خوبی شیر گاو

پخت و پز: مناسب همانند شیر گاو

بررسی: ارزش تغذیه ای آ دو در هر ۱۰۰ میلی لیتر:

۶۴ کالری، ۱۲۰ میلی گرم‌ کلسیم، ۳.۶ گرم‌ چربی، ۲‌.۴ گرم چربی اشباع،۴.۷ گرم شکر.

شیر بز

یک فرآورده طبیعی، از نظر تغذیه مانند شیر گاو مناسب است.

مناسب برای: انتخابی مفید برای کسانی که به شیر گاو حساسیت دارند، از آنجایی که چربی و لاکتوز کمتری دارد. برای چای، قهوه و شکلات داغ مناسب است.

تست: غلیظ، طعمی خاص، نسبتاً شیرین و گاهی کمی مزه‌ی نمک می‌دهد.

پخت و پز: مناسب برای اغلب دستورات غذایی.

بررسی: ارزش تغذیه‌ای شیر بز در هر ۱۰۰میلی لیتر:

۶۱ کالری، ۱۲۰ میلی گرم کلسیم، ۳.۶ گرم چربی، ۲.۵ گرم چربی اشباع، ۴.۳ گرم شکر.

سویا یا شیر سویا؟

شیر سویا از نظر پروتئین با شیر گاو قابل مقایسه و کم‌چرب است. غذاهایی که بر پایه سویا هستند، می‌توانند چربی خون را کنترل کنند که البته به ۲۵ گرم پروتئین سویا، یا ۳ تا ۴ لیوان شیر در روز لازم دارند تا به این مقصود برسند. بعضی از مارک‌ها با کلسیم و ویتامین A و D غنی شده‌اند.

مناسب برای: مصرف کنندگان غیر لبنی که به دنبال انتخاب‌های کم‌چرب هستند. مارک‌هایی را که حاوی کلسیم و ویتامین A و D هستند را انتخاب کنید. مخلوط خوبی برای چای و قهوه است.

تست: پرمغز و غلیظ

پخت و پز:مناسب برای پخت و پز. کیک نارگیلی و بلوبری غیرلبنی را با آن امتحان کنید.

بررسی: ارزش تغذیه‌ای در هر ۱۰۰ میلی لیتر شیر سویا:

۳۷ کالری، ۱۲۰ میلی گرم کلسیم، ۱.۷ گرم‌چربی، ۰.۲۶ گرم‌چربی اشباع ، ۰.۸ گرم‌شکر.

شیر بادام

ترکیبی از بادام و آب چشمه، این نوع شیر با کلسیم و ویتامین شامل ویتامین D و B12 غنی شده است.

مناسب برای: گیاهخواران و کسانی که نباید از فرآورده‌های حیوانی استفاده کنند. چون با ویتامین ب۱۲ غنی شده است. از این نوع شیر در نوشیدنی‌های گرم به خصوص قهوه لذت خواهید برد.

تست: مزه مغز دار و کم غلظت، برای مصرف هر روز نوع بدون شکر آن را انتخاب کنید.

پخت و پز: به همان اندازه شیر گاو استفاده کنید.

بررسی: ارزش تغدیه‌ای در هر ۱۰۰ میلی لیتر شیر بادام:

۱۳ کالری، ۱۲۰ میلی گرم کلسیم، ۱۰۱ گرم‌چربی، ۰.۱ گرم‌ چربی اشباع، ۰.۱ شکر.

شیر نارگیل

از فشرده‌ی نارگیل و با افزودن کلسیم‌ به آن تهیه می‌شود. در مقایسه با انواع دیگر گیاهی ، پروتئین آن کم و چربی اشباع شده در آن کمی بالاتر است.

مناسب برای: گیاهخواران، آن را با غلات، چای و قهوه امتحان کنید.

تست: ‌کم‌ حجم و حاوی کمی نارگیل

پخت و پز: برای پخت و پز عالی است. از آنجایی که مزه‌ی نارگیل در غذا غالب نمی‌شود و این شیر نسبتاً کم حجم و سبک است، نیازی نیست که زیاد آن را به مایه‌تان اضافه کنید.

بررسی: ارزش تغذیه‌ای شیر نارگیل در هر ۱۰۰ میلی لیتر:

۲۵ کالری، ۱۲۰ میلی گرم کلسیم، ۱.۸ گرم‌چربی، ۱.۶ گرم چربی اشباع ، ۱.۶ گرم‌شکر.

کنف یا شاهدانه

مخلوطی از دانه کنف یا شاهدانه و غنی شده با کلسیم و ویتامین D.

تست: ملایم و نسبتاً شیرین.

مناسب برای: نوشیدنی‌های داغ

پخت و پز: در تهیه اسموتی‌ها و سس‌ها کاربرد دارد یا با میوه و عسل برای بستنی‌های غیر سنتی .

بررسی: ارزش تغدیه‌ای در هر۱۰۰ میلی لیتر:

۳۹ کالری، ۱۲۰ میلی گرم‌کلسیم، ۲.۵ گرم چربی، ۰.۲ گرم‌چربی اشباع، ۱.۶ گرم‌شکر.

شیر جو دوسر

از جو دو سر تهیه می‌شود. و با ویتامین‌ها و کلسیم غنی می‌شود. مقدار چربی اشباع شده در آن کم است.

مناسب برای: یک انتخاب کم چرب با تمام خواص جو دوسر.

تست: کرم ‌رنگ و نسبتاً پودری.

پخت و پز: در صورت گرم کردن لخته نمی‌شود. و برای تهیه سس‌های سفید مناسب است.

بررسی: ارزش تغدیه‌ای در هر ۱۰۰ میلی لیتر:

۴۵ کالری، ۱۲۰ میلی گرم کلسیم، ۱.۵ چربی، ۰.۲ چربی اشباع، ۴ گرم شکر.

شیر برنج

شیر شیرین، حاوی پروتئین کم و غنی شده با کلسیم.

مناسب برای: کسانی که به لبنیات با سویا سازگاری ندارند.

تست: شیرین اما خنثی. به نوشیدنی‌های داغ، رنگ شیر نمی‌دهد.

پخت و پز: غلظت کم

بررسی: ارزش تغدیه‌ای در هر ۱۰۰ میلی لیتر:

۴۷ کالری، ۱۲۰ میلی گرم کلسیم، ۱.۰ گرم چربی، ۰.۱ گرم‌ چربی اشباع، ۴ گرم شکر.

بهترین نوع لبنیات کدام است؟



موضوعات: پزشکی و سلامتی,
برچسب ها: بهترین نوع لبنیات کدام است؟ ,
[ بازدید : 114 ] [ امتیاز : 3 ] [ امتیاز شما :
]
[ دوشنبه 15 خرداد 1396 ] [ 13:00 ] [ امیر ] [ ]
«123456789101112»

ورود

شناسه :
رمز :

برای عضویت اینجا کلیک کنید
رمز عبور را فراموش کرده اید ؟!

آخرين مطالب

۱۰ میوه ای که باید در تابستان بخورید
کراس فیت چیست
عکسهای جدید نگین صدق گویا
عکسهای ماهور الوند
راههای کاهش پوسیدگی دندان
استفاده از هندوانه به عنوان ویاگرای طبیعی
علت درد در پشت چشم‌ها چیست؟
سخنان نادر شاه افشار
گنجاندن برخی مواد خوراکی در تغذیه
سخنان چارلی چاپلین
شربت هفت عرق خون‌ساز
درخت افسانه ای ایران سرو ابرکوه
تصاویر جاذبه های گردشگری ایسلند
ارتباط سونای خشک با بیماری های قلبی
خوراکی هایی برای تسکین درد
دمنوش دارچین و سیب ترش
خواص میوه آووکادو
تاثیر چرت های کوتاه بین روز بر افزایش تمرکز
همه چیز درباره عمل سزارین
اسموتی های خوشمزه سبزیجات برای کودکان

جست و جو

آرشیو مطالب

1398
1397
1396
1395

دسته بندی موضوعات

عکس بازیگران
پزشکی و سلامتی
خبری
تفریحی
گردشگری

پیوندها

چای بابونه
آس بلاگ
وبلاگدهی
طرز تهیه لواشک
هتل های دبی
لایه برداری لیزری پوست
عکس نوشته
مدل مانتو اداری
روانشناسی رنگ آبی
عکس نوشته
هستی مهدوی
دیدنی های کانادا
تبادل لینک

خبرنامه

ایمیل خود را وارد کنید :

آمار وبلاگ

افراد آنلاین : 1 نفر
بازديد امروز : 64
بازديد ديروز : 138
بازدید ماه قبل : 1876
بازدید سال قبل : 12420
كل بازديدها : 130369
تعداد مطالب : 170
تعداد نظرات : 8
تعداد کاربران : 17
آخرین بروزرسانی : 1398/4/27
PageRank 0 out of 10
[ طراح قالب : آوازک | Powered By : Avablog.ir ]
ساخت وبلاگ تالار عکس عاشقانه فال حافظ فال حافظ خرید بک لینک خرید آنتی ویروس خرید آنتی ویروس مهاجرت به استرالیا کاغذ دیواری سوالات استخدامی اموزش و پرورش نقاشی ساختمان خرید ربات اینستاگرام بهترین لپ تاپ نقد کردن درآمد ارزی خرید شماره مجازی قرعه کشی اینستاگرام ویلچر تولیدکننده نوار خطر قالب سازی ضد کف نایلون حبابدار استرچ پالت بند قیمت نوار خطر چاپ چسب چاپ نوار چسب پلاستیک حبابدار ضربه گیر عرض ۱۲۰ پلاستیک حبابدار درشت استرچ پالت بند
بستن تبلیغات [X]